Základná umelecká škola vo ZvoleneZákladná umelecká škola vo Zvolene
Hudobný odborDramatický odborVýtvarný odborTanečný odbor

2012/13


629_zus_kopie.jpg

Talentovky

Pridané: 2013-05-03 10:05:00

Pozývame všetkých, ktorí sa "pozabudli" na DODATOČNÉ PRIJÍMACIE SKÚŠKY, ktoré sa budú konať v utorok 10. septembra 2013 do všetkých odborov, v čase od 13,00 do 18,00 h. Výsledky budú zverejnené v stredu 11. septembra na webovej stránke školy a na vchodových dverách. Vo štvrtok 12. septembra je potrebné hlásiť sa u triednych učiteľov, ku ktorým budú žiaci zaradení, vyzdvihnúť si rozhodnutie o zaradení žiaka na štúdium, šek na úhradu príspevku na štúdium na 1. polrok a dohodnúť si rozvrh vyučovacích hodín. V piatok 13. septembra sa uzatvoria stavy žiakov a tieto úkony po tomto termíne už nebude možné vykonať.

Príďte medzi nás. V tomto školskom roku študuje na škole 735 žiakov a mnohí z nich prinášajú významné ocenenia z celoslovenských aj z medzinárodných súťaží. Naša škola je jedinou mestskou školou a o rok oslávi 95 rokov svojej činnosti.
Môžete sa učiť hrať na klavíri, keyboarde, akordeóne, husliach, viole, violončele, kontrabase, flaute, klarinete, trúbke, akustickej a elektrickej gitare, na bicích nástrojoch, môžete študovať spev alebo základy hudobnej kompozície. Vyučujeme kresbu, maľbu, grafiku, modelovanie, počítačovú grafiku a rôzne dekoratívne činnosti, základy ľudového, klasického a moderného tanca, dramatiku a slovesnosť, umelecký prednes a štúdium rolí.
Na škole pôsobí sláčikový orchester, rocková, džezová a poppová kapela.


Zoznam prijatých žiakov pre školský rok 2013-2014 a všetky dôležité informácie nájdete v ľavom menu v sekcii Prijímacie skúšky!